Home » Chalet huren

Chalet huren Drenthe

Wilt u een chalet huren in Drenthe om lekker met
uw partner en/of gezin vakantie in Drenthe te vieren? Vanaf april tot oktober kunt u bij ons een vakantiehuisje in Drenthe boeken in de zomervakantie of juist buiten de reguliere vakanties om. Veel mensen komen van heinde en ver om al het moois van Drenthe te bewonderen en bovenal te genieten van de rust, de
prachtige natuur en cultuur. Kijk maar eens in de omgeving van Drenthe.  

Vakantiehuisje huren Drenthe

Bent u op zoek naar een leuk vakantiehuisje in Drenthe voor een welverdiende vakantie in het voorjaar, hoogseizoen of juist het najaar? Stacaravanverhuur Boonstra biedt een aantal mooie chalets met de luxe van een mooi vakantiehuisje, maar toch eenvoudig, knus en gezellig. Hoeft het voor u allemaal niet zo groot en uitbundig, maar houdt u juist van de rust en de natuur die Drenthe te bieden heeft? Dan nodigen wij u uit om onze chalets online te bekijken en desgewenst gelijk te boeken.


Wat biedt uw vakantiehuisje in Drenthe?


De chalets zijn geschikt voor 4 personen en een
enkele tot 6 personen. In het vakantiehuisje
bevindt zich een slaapkamer met tweepersoonsbed
en een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Komt u met meerdere personen, biedt 1 chalet de mogelijkheid om 6 personen te laten overnachten.
De chalets zijn modern en netjes ingericht en
worden keurig onderhouden.


Vanzelfsprekend zijn alle faciliteiten, zoals tv,
dvd en radio aanwezig. De keuken is voorzien
van een koelkast met vriesvak, een gasstel en koffiezetapparaat. Verder beschikken de
chalets over een badkamer met douchecabine,
wasbak en toilet. Buiten de caravan kunt u gebruik maken van de tuintafel met stoelen en parasol.


Gratis Wifi en internet

Alle vakantiehuisjes hebben de mogelijkheid van gratis WIFI, zodat u uw mobiele telefoon, tablet of laptop mee kunt nemen en u zelf of uw kinderen ook het internet op kunnen. Tegenwoordig is dit al een selectiecriteria om een camping in Drenthe te kiezen die WIFI heeft. Voor meerdere gebruikers bestaat er de mogelijkheid om WIFI tickets bij de receptie te kopen. Boonstra Stacaravan Chaletverhuur biedt u graag een zorgeloze vakantie voor u zelf, uw partner en gezin en heeft dit allemaal voor u geregeld. U hoeft het contact met uw familie en vrienden via social media dus niet tijdelijk te missen. Daarnaast kunt u belangrijke adressen van bezienswaardigheden in de omgeving even makkelijk en snel opzoeken.

Stacaravan huren Drenthe

U kunt ook een stacaravan bij ons huren tot maximaal 4 personen. Bekijk dus ook de mogelijkheden van een stacaravan huren Drenthe.


“Een vakantiehuisje in Drenthe huren is nog nooit zo leuk geweest”