Home » Camping Padjelanta

Camping Padjelanta Vledder Drenthe

Camping Padjelanta ligt op loopafstand van het dorp Vledder en biedt diverse goede voorzieningen. In Vledder bevindt zich een supermarkt, snackbar, diverse restaurants en weekmarkten. In de zomer kunt u of kunnen uw kinderen gebruik maken van een bosbad (kaartjes bij de receptie verkrijgbaar). Het nabijgelegen Steenwijk beschikt over een overdekt zwembad en Meppel een subtropisch zwembad.
Kijk voor meer informatie, leuke uitstapjes en bezienswaardigheden bij omgeving van Drenthe. 

Kamperen in Drenthe

Kamperen in Drenthe doet u met veel plezier op Camping Padjelanta  in Drenthe. Vanaf deze camping heeft u toegang tot het Drents Friese Wold. Boonstra Caravan en Chaletverhuur heeft een 7tal luxe stacaravans en vakantiehuisjes op deze camping te huur. Wilt u graag genieten van een fijne vakantie in Drenthe voor weinig geld? Kijk dan gelijk bij: Stacaravan huren Drenthe voor een stacaravan tot 4 personen of bij: Chalet huren Drenthe voor een vakantiehuisje tot maximaal 6 personen.

Voor ouderen en jonge gezinnen

Onze stacaravans en chalets op camping Padjelanta zijn vooral gericht op de wat ouderen en gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar.
De rust en de natuur in het Drents Friese Wold zijn perfect voor het maken van lange wandeltochten en fietstochten met zijn tweeën of met uw gezin. In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een museum, de dierentuin in Emmen of een leuk pretpark.

Het Drents Friese Wold

Het Drents Friese Wold is het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland en heeft een totale oppervlakte van ruim 61 km². In dit gebied kan men naar hartenlust wandelen, fietsen of paardrijden. Met maar liefst 130 km wandelpaden en meer dan 30 uitgezette rondwandelingen, komt u onderweg het mooiste van Drenthe tegen. Daarnaast kent een Drents Friese Wold een fijnmazig netwerk van fietspaden.
Verder zijn er verschillende recreatieplassen in de naaste omgeving.

Natuurgebied de Weerribben

Vanaf camping Padjelanta rijdt u met de auto in slechts 30 minuten naar het natuurgebied De Weerribben en het water gebied in de Kop van Overijssel. Daar vindt u het wereldwijd bekende dorp Giethoorn, ook wel Hollands Venetië genoemd. Voor Nederlandse begrippen nog een ongekende ruimte van rust en gezonde lucht. Zoekt u een grotere plaats dan zijn Steenwijk, Assen,  Meppel, Wolvega  en Heerenveen snel en goed bereikbaar. Camping Padjelanta heeft u genoeg te bieden voor uw vakantie in Drenthe”